Picl - de online zaal van het filmtheater

donderdag, 30 maart 2017

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, maar nu is het echt: vanaf vandaag heet Filmthuis: Picl. Een nieuwe naam en een nieuwe site waardoor het vinden en kijken van arthousefilms thuis nog makkelijker wordt.

Wat blijft
Met Picl bekijk je de nieuwste films en documentaires. Geselecteerd door de beste filmtheaters van Nederland. Geniet waar en wanneer je wilt.

Wat is er anders
Een nieuwe frisse site met nog meer films en waarmee het kijken nu nog makkelijker wordt. Je kunt een film direct bekijken via de site van jouw favoriete theater of je gaat rechtstreeks naar Picl.nl en selecteert een film naar keuze.

Voor het kijken kies je dan eenmalig het theater dat je de inkomsten gunt. Zo zie je de nieuwste film én steun je de Nederlandse filmtheaters.

Picl werkt supereenvoudig via je pc, laptop, tablet of tv. Zo geniet je gelijk van de nieuwste films en documentaires.

Mis niets
Picl biedt je nieuwe films die op dit moment in jouw filmtheater draaien. Zo hoef je nooit meer iets te missen. Van Nederlandse films tot prijswinnende documentaires: stuk voor stuk met liefde en zorg geselecteerd door de beste filmtheaters in Nederland. Ook als je geen tijd hebt om naar het filmtheater te gaan. Nooit meer een film missen? Geef je hier op voor de Picl-nieuwsbrief.