Filmproducenten Nederland

Filmproducenten Nederland (FPN) is de belangenvereniging van de Nederlandse filmproducenten. Het merendeel van de Nederlandse filmproducenten is bij de vereniging aangesloten. Het doel van de vereniging is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de leden en het stimuleren en ontwikkelen van filmproductie in Nederland.

Filmproducenten Nederland is actief op het gebied van media- en cultuurbeleid en auteursrecht en onderhoudt een sterk netwerk met de diverse partijen binnen en buiten de filmindustrie. Zowel in de politiek als met fondsen, makersverenigingen, brancheverenigingen en omroepen.

De vereniging vertegenwoordigt haar leden zowel nationaal als internationaal en werkt aan het versterken en verbreden van de positie van de Nederlandse film. Filmproducenten Nederland zet zich daarnaast in voor de verdere professionalisering van het producentencorps.

De FPN werkt nauw samen in een alliantie met Documentaire Producenten Nederland (DPN), Animatie producenten Nederland (ApN) en Interactieve Producenten Nederland (IPN).

Lid worden van de FPN?
Wij verwelkomen graag nieuwe leden. Een grote vereniging versterkt de positie van producenten in Nederland. Voor meer informatie over Filmproducenten Nederland en over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met het bureau van Filmproducenten Nederland.

Bureau:
Anna Pedroli - Interim Directeur anna@filmproducenten.nl
Raymond Frenken - Beleidsmedewerker raymond@filmproducenten.nl
Tiemen van Willenswaard - Verenigingssecretaris / Projectmanager tiemen@filmproducenten.nl


info@filmproducenten.nl

www.filmproducenten.nl
Korte Zoutkeetsgracht 6 | 1013 MC Amsterdam
+31 (0)20 627 0061
KvK 40537169

OPZEGGING
ARTIKEL 12: Opzegging kan slechts schriftelijk of per e-mail geschieden tegen het einde van een kalenderjaar met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden.